Arcade zoekt nieuwe bestuursleden

De komende maand komen er twee bestuursfuncties vrij, waaronder die van secretaris. Hiervoor zoekt Arcade enthousiaste huurders van De Key of Lieven de Stad die wekelijks tijd willen vrijmaken om de belangen van alle huurders van De Key en Lieven de Stad te behartigen.

Heb je affiniteit met alles wat er op het gebied van wonen en huren speelt? Ben je op zoek naar een uitdagende vrijwilligersfunctie? Wil je jouw kwaliteiten inzetten voor en samenwerken met een groep enthousiaste huurders? Stuur dan jouw motivering en curriculum vitae naar info@hvarcade.nl ter attentie van de Sollicitatiecommissie Arcade en vermeld daarbij dat het onderwerp ‘Bestuurslid’ of ‘Secretaris’.

We vragen aan inzet ongeveer zes tot acht uur per week. Hier staat een vergoeding van 5400 euro per jaar tegenover.

Voor vragen kun je via de mail contact opnemen met
Pier Aldershof:
pieraldershof@hvarcade.nl