Uitnodiging Algemene Ledenvergadering op 3 oktober 2022

Het bestuur van HV Arcade nodigt huurders bij Lieven de Key en Lieven de Stad hierbij uit voor de derde Algemene Ledenvergadering van dit jaar. Deze zal worden gehouden op maandagavond 3 oktober 2022 vanaf 20.00 uur. Deze bijeenkomst vindt als vanouds plaats in Grand Café Frankendael, Middenweg 116 in Amsterdam. Meld u aan door een mail te sturen naar info@hvarcade.nl.

Inloop    : 19.45 uur
Einde      : 22.00 uur

1. Opening en vaststelling agenda
  2. Mededelingen
  3. Vaststelling verslag algemene ledenvergadering 13 juni 2022
  4. Rechtszaak atelierwoningen: update vervolg
  5. Geschillencommissie van Lieven de Key
    • Afscheid Harry Wolring
    • Kennismaking Rupert van Heijningen
    • Gesprek met de geschillencommissie
  6. Pauze
  7. Presentatie onderzoek dienstverlening Lieven de Key en Lieven de Stad aan Bewonerscommissies
  8. Bewonerscommissies aan het woord
  9. Afsluiting

De vergaderstukken kunt hieronder vinden. Deze zullen ook per mail naar  individuele leden en bewonerscommissies worden verstuurd die zich hebben aangemeld. Als u hierover vragen of opmerkingen heeft, kunt u deze mailen naar info@hvarcade.nl.

Vergaderstukken