BewonerscommissieBennoheim

Bennoheim is een kleinschalig seniorencomplex met 14 appartementen. Het is gunstig gelegen, want het staat bij het centrum van Zandvoort, maar dan net zover weg dat wij geen last hebben van het lawaai van de toeristen. Het staat op de hoek van de Kostverlorenstraat en Koninginneweg. Er is een terras en een tuintje die zich bevinden achter het complex.

Bennoheim heeft een bewonerscommissie: “ Els, Tine en Truus”. Wij zorgen, soms in samenwerking met meerdere bewoners voor het tuintje, het terras en natuurlijk voor het contact met verhuurder De Key over onderwerpen van algemeen belang van het gebouw en/of bewoners.

Enkele keren per jaar hebben wij een bijeenkomst met bijvoorbeeld: “ Nieuwsjaarsborrel; Barbecue of even koffie drinken met elkaar”. Die bijeenkomsten worden dan gelijk gebruikt om te informeren naar beide kanten. Bij ziekte, thuiskomst uit ziekenhuis of feestje van een van ons is er altijd wel een bloemetje of iets dergelijks. Kort gezegd: “ Wij hebben een prima woongemeenschap”.

Word lid van bewonerscommissie Bennoheim

Lid worden van een bewonerscommissie kan wanneer je lid bent van HVArcade.

Locatie Bennoheim

Kostverlorenstraat
2042 PJ Zandvoort