De lange Adem

De Lange Adem is ingeschreven bij Huurdersvereniging Arcade als Bewonerscommissie. Binnen het complex De Lage Adem vinden onze ledenvergaderingen en bewonersactiviteiten plaats in onze gezamenlijke ruimte aan de Ruyschstraat 295.

Lees meer

Uitermaas

Bewonerscommissie Uitermaas beslaat het blok woningen tussen de President Kennedylaan, Dintelstraat, Uiterwaardenstraat en Maasstraat. Bijna 200 woningen, waarvan nog ongeveer 130 (sociale) huur. Wij bemoeien ons alleen met de sociale huurwoningen, niet met de door De Key verkochte woningen, daarvoor is een VVE. We sturen 2 keer per jaar een nieuwsbrief rond over wat er speelt en over onze activiteiten.

Lees meer

Haarlemmer Houttuinen 555-597

Bewonerscommissie HHT 555-597 (Haarlemmer Houttuinen) is actief sinds 2012. De huidige leden zijn:  Ansje Batelaan en Myra Stark. Onze doelen: het bevorderen van de cohesie tussen bewoners in dit +55 complex stimuleren van onderlinge assistentie bewonersbelangen behartigen het onderhouden van de communicatie met de VvE van de koopwoningen in het complex het onderhouden van de communicatie met de Key

Lees meer